Aanplakbord

Op verschillende locaties in Zuiderhaven, zoals aan het huis van de gouverneur, op het marktplein en aan de dokken, hangen grote aanplakborden voor publiek gebruik. Hier kunnen de inwoners van de stad diensten aanvragen en aanbieden.

  • Voorman Verhelle van de steengroeve in de Azuren Kliffen vraagt hulp bij herhaaldelijke diefstal van zijn gereedschap.
  • Apotheker Thallius is op zoek naar plantaardige en dierlijke gifstoffen. Zaken zoals gifklieren, schorpioenstaarten en giftige planten mogen gebracht worden naar zijn apotheek.
  • De kok van de Zoute Zeemeermin geeft een mooie prijs voor verse eieren.
  • Marius Aran, geneesheer van het St-Avandra gasthuis zoeken iemand die bereid is geneeskrachtige schimmels te zoeken in het Gluwerdiep.

Premies

  • De gouverneur vaardigt een premie uit op Kielhaal Katrina, de rechterhand van kapitein Groenbaard. Zij wordt ervan beschuldigd zijn piraterij en smokkelactivateiten te leiden vanuit- onbekende locatie ergens in de buurt van Zuiderhaven. Waarschuwing: Kielhaal Katrina is een geducht vechter en wordt beter niet onderschat!
  • De stadswacht, in naam van de gouverneur, vaardigt officieel een premie uit op Amod, de zogenaamde Pad-God van de Argali moer. Bollewoggers blijven uit onze voorraden stelen om aan hem offeren en de stadswacht wenst hier een einde aan te brengen. (Smid Robertson vraagt Amods huid mee te brengen voor mogelijk leerlooien) Contactpersoon: officier Ivan.

Aanplakbord

the Wild Lands Jedyte Jedyte